Вівторок, 15 червня 2021 06:54

Хочете виграти грант для своєї редакції та реалізувати цікавий проєкт? Долучайтеся!

Шановні колеги!

Запрошуємо вас до участі у проєкті Асоціації професійних журналістів та рекламістів Житомирщини «Менторинговий курс інституційного розвитку локальних медіа Житомирської, Сумської та Чернігівської областей «ЗМІ нових громад», що здійснюється у партнерстві з ГО «Сумський прес-клуб» (Суми),  ГО «Медіа-центр «Моє місто» (Чернігів) і ГО «Інститут Креативних Інновацій».

Ми працюємо для редакцій реформованих газет Житомирської, Сумської та Чернігівської областей. У окремих випадках ця аудиторія може бути розширена.

Проект  триватиме 11 місяців.

Що будемо робити протягом цього часу?

Вас чекає серія тренінгів із інституційного розвитку в офлайн і онлайн форматах. От саме до заходів у онлайн форматі зможуть долучитися бажаючи поза обраною групою. Для офлайн тренінгів набираємо групу з  редакторів і журналістів – представників реформованих видань області.

Це будуть навчання з проєктного менеджменту, краундфандингу, проведення адвокаційних кампаній у громадах, навчання інструментам нових медіа.

Також відбуватиметься консультування з розробки та впровадження редакційної політики. Тобто редакції протягом 5 місяців отримуватимуть менторську підтримку з усіх напрямків роботи щодо залучення внутрішніх і зовнішніх ресурсів для інституційного та фінансового розвитку редакцій.

Наступним етапом –  УВАГА! – стане практичне втілення отриманих знань. Серед редакцій-учасників проекту буде проведено конкурс на отримання міні-грантів для реалізації інформаційних проектів. Десять редакцій із трьох областей зможуть отримати мінігранти ($2000) для здійснення власного проєкту.

Проект здійснюватиметься за фінансової підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

ПРОХАННЯ ПОДАВАТИ ЗАЯВКИ КООРДИНАТОРУ ПРОЄКТУ В СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ ДО 25 ЧЕРВНЯ:

Алла Федорина, координаторка Сумського прес клубу: 050 93 96 017, 098 53 70 337

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ;

у facebook – https://www.facebook.com/afedoryna/

у Telegram – alla_fedoryna

Прочитано 251 разів