П'ятниця, 01 жовтня 2021 10:32

ЧЕРЕЗ НАПИСАННЯ ПРОЕКТНИХ ЗАЯВОК ДО ВТІЛЕННЯ МРІЙ

Асоціація професійних журналістів та рекламістів Житомирщини, Сумський прес-клуб 8 жовтня запрошують редакторів/ок та журналістів/ок реформованих ЗМІ Сумськї області на одноденний тренінг із підготовки проектних заявок і основ проектного менеджменту.

Під час тренінгу проведемо брейн-шторм ідей та чекінгу майбутніх проектів і навчимося правильно оформлювати проектні пропозиції для донорів.

Реєстрація на тренінг за посиланням: https://ngo.zt.ua/pmsm

Тренер - Андрій Сочинський, директор ГО «Інститут Креативних Інновацій», координатор Партнерства ГО «Громадський Ресурс Полісся», експерт Інституту демократії імені Пилипа Орлика, автор, менеджер та експерт більше 100 грантових проєктів.

Програма тренінгу надсилається зареєстрованим учасникам/цям.

Учасники забезпечуються харчуванням, проїзд для учасників із районів відшкодовується.

 Тренінг відбудеться в готелі «Рейкарц» за адресою вулиця Воскресенська, 1.

 Тренінг відбудеться в рамках проекту «Менторинговий курс інституційного розвитку локальних медіа Житомирської, Сумської та Чернігівської областей «ЗМІ нових громад», що здійснюється у партнерстві з ГО «Сумський прес-клуб» (Суми),  ГО «Медіа-центр «Моє місто» (Чернігів) і ГО «Інститут Креативних Інновацій» за фінансової підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Довідки:

Ірина Новожилова

ztpres@ukr.net        

0674104958

 

Прочитано 202 разів