Понеділок, 21 листопада 2022 04:35

Запрошуємо на презентацію Центру психічного здоров’я та психосоціальної підтримки

Малюнок маленького відвідувача Центру. Малюнок маленького відвідувача Центру.

22 листопада о 12.00 відбудеться Презентація Центру психічного здоров’я та психосоціальної підтримки в Сумській області.

Захід відбудеться безпосередньо у  Центрі психосоціального супроводу за адресою м.Суми, вул. Соборна, 38.

Проєкт «Психосоціальна підтримка осіб, що постраждали внаслідок конфлікту в Україні» працює на Сході України з 2015 року. Реалізується він у вигляді роботи Центрів психічного здоров’я та психосоціальної підтримки і мобільних бригад. Такі Центри існували в Маріуполі, Краматорську, Волновасі, Щасті, Сєвєродонецьку. Після повномасштабного вторгнення 24 лютого Центри перевели свою діяльність на території, підконтрольні Україні, також відкрились нові Центри в Чернігівській, Київській та з 1 жовтня – в Сумській області.

Для кого працює центр, які фахівці залучені до його роботи, яку допомогу тут можна отримати, розкажуть Оксана ІВАНЦОВА, психолог, фахівець по роботі з наслідками психотравмуючих подій, координатор MHPSS центру та МБ Суми, голова ГО «Кризовий центр психічного здоров’я»; Марія ХОЛОША, психолог, адміністратор MHPSS центру та МБ Суми; Марина ТРОЇЦЬКА, дитячий психолог, фахівець по роботі з наслідками психотравмуючих подій; Анна ОВРУЦЬКА, сімейний психолог MHPSS центру.

Чекаємо вас 22 листопада об 11.50 на Соборній, 38.

Проєкт  «Психосоціальна підтримка осіб, що постраждали внаслідок конфлікту в Україні» реалізується ГО Mental Health Service за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, Malteser International та Мальтійської служби допомоги в Україні та є частиною Плану гуманітарного реагування Україна 2022 UNOCHA в секторі охорони здоров’я.

Прочитано 1402 разів