Середа, 22 червня 2022 — Сумський прес-клуб

На запитання відповідає медіаюрист проєктів Тернопільського прес-клубу Ігор ФЕДОРЕНКО. 

Опубліковано в Право та етика

Коли ми зрозуміли, що таке війна, ми повною мірою осягнули і роль комунальників у житті та виживанні міст: їх мужність працювати на нелегкому «внутрішньому» фронті; залежність не тільки нашого комфорту, а елементарних питань від  щоденної роботи комунальників;  заряд оптимізму, який можна отримати тільки через те, що є вода, вивезли сміття, підмели двір…

У Чернігові, як, на жаль, і у багатьох містах України робота комунальників була просто таки героїчною. І на цій війні тримало стрій одне з комунальних підприємств Чернігова – АТП-2528. Його директор Руслан Волок сам із смт Царичанка Дніпропетровської області. Та волею долі три роки працював і в Сумах, був заступником директора з економіки та розвитку комунального підприємства «Міськсвітло»; з 2016-го працює у Чернігові. Як воювалося комунальникам у дні російської агресії та які проблеми вирішують вони зараз, – наша розмова.

Опубліковано в Інтерв’ю

Конкурс шкільних видань і юних авторів Сумщини, що відбувся в рамках Фестивалю «Медіасвіт веде у всесвіт» підбиває підсумки!

Журі Конкурсу виявилося майже одностайним у визначенні переможців і ми готові їх назвати.

Опубліковано в Анонси