П'ятниця, 03 березня 2023 06:25

«Честь Професії»: старт-2023

Організаційний комітет XIV конкурсу професійної журналістики «Честь Професії» оголошує про старт прийому матеріалів у 2023 році.

Триватиме він до 22 березня 2023 року включно.

На конкурс можна подати журналістські матеріали, які були опубліковані на території України в місцевих, регіональних, загальнонаціональних та іноземних медіа з 1 червня 2022 року по 31 січня 2023 року.

? Матеріали можна подати у 6 основних номінацій:

«Найкраще інтерв’ю»;

«Найкращий репортаж»;

«Найкраще новинне висвітлення резонансної події»;

«Найкраща аналітика»;

«Найкраще розслідування»;

«Найкраща публіцистика».

Участь у конкурсі «Честь Професії» можуть взяти усі, хто професійно займається журналістикою в Україні, – без обмежень за віком, типом ЗМІ (преса, телебачення, радіо, інтернет), жанром та сферою журналістики, регіоном роботи та проживання.

ВАЖЛИВО!

Один і той же журналіст, редакція або третя особа можуть подавати матеріали одночасно у кілька основних номінацій. Один і той самий матеріал не може бути поданий в декілька номінацій, лише в одну. На кожен матеріал, поданий на Конкурс, необхідно оформити окрему заявку.

Для участі у конкурсі необхідно:

обов’язково ознайомитись та перевірити відповідність матеріалу критеріям номінації, в яку ви подаєте свій матеріал;

заповнити форму та надати посилання на матеріал або копію/скан-копію матеріалу, виклавши її перед цим на файлообмінник;

для теле- і радіоматеріалів (викладених на файлообмінники) необхідно надати ефірну довідку  (деталі - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.);

у разі подання матеріалу іноземною мовою, якою не володіють Журі та Відбіркова комісія, просимо надсилати переклад матеріалу у текстовому форматі на пошту організаторів - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., або прикріпити посилання на переклад в анкеті при її заповненні. Організатори конкурсу можуть попросити надати переклад;

відкрити доступ до матеріалу за посиланням на файлообмінники/сайти не менше, ніж на 5 місяців з моменту подання заявки.

Більше інформації щодо участі у конкурсі можна знайти на офіційному сайті. Слідкуйте за новинами на офіційній сторінці у Facebook.

Склад Відбіркової комісії та членів Журі 2023 року доступний за посиланням.

Загальнонаціональний Конкурс професійної журналістики «Честь Професії 2023» став можливим завдяки фінансовій підтримці Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), що була надана через проєкт «Медійна програма в Україні», який виконується міжнародною організацією Internews.

Прочитано 1074 разів