Понеділок, 06 листопада 2017 07:47

Солодкі часлівські їжачки поселилися у Центрі «Доджо Саторі»

Село Часлівці Ужгородського району має всього півтисячі жителів. Але рівень облаштування спортивного центру, який там нещодавно було збудовано, вразив журналістів з усієї України, що стали гостями центру завдяки прес-туру, організованого Ужгородським прес-клубом.

Сучасний, двоповерховий, на кілька великих залів, Центр спорту та активного відпочинку «Доджо Саторі» міг би стати окрасою і обласного центру. Різноманіття пропонованих занять вражає: айкідо, гаряча йога, оздоровча гімнастика Тайцзіцюань. Проводиться набір до груп з боксу і зумба-фітнесу.

При цьому організатори центру не забули про його маленьких відвідувачів – адже часто центр використовується для сімейного відпочинку. Поки старші займаються спортом, менші – вивчають туризм. Щоб зацікавити маленьких відвідувачів, було розроблено модель регіонального туризму «Казкове королівство». У рамках цієї моделі розробляються туристичні маршрути сусідніми країнами Східної Європи, малюються карти тощо.

Віртуальний герой, який подорожує «Казковим королівством», теж є. За аналогом Чехії і Словаччині, де казкові шляхи торує равлик, на Закарпатті придумали свого героя – їжачка.

Маленьке звірятко стало символом туристичного напрямку саторі-центру, його можна побачити на стінах, чашках, футболках. Один із видів розваг, до якого долучилися і журналісти – своїми руками зліпити солодкого їжачка. Ну і, звичайно ж, з’їсти його із корисним трав’яним чаєм!

20171106 01

20171106 02

20171106 03

20171106 04

20171106 05

Матеріал підготовлено в рамках проекту «Просування реформ в регіони» Програма Європейського Союзу «Підтримка громадянського суспільства в Україні»

Прочитано 840 разів