П'ятниця, 31 серпня 2018 03:57

Якщо потрібен взірець Статуту ТОВ у відповідності з новим законодавством

 17 червня цього року вступив в силу новий Закон України “Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю” (№ 2275-VIII), який замінив застарілі норми Закону від 1991-го року “Про господарські товариства”. Серед основних нововведень нового закону, зокрема, і зміна вимог до складання установчих документів товариств.

Але взірця статуту ТОВ Кабмін та Мінюст наразі не запропонували. Тож щоб полегшити створення такого для редакцій газет, які обрали формою діяльності саме ТОВ, юрист нашого проекту Ігор Федоренко розробив такий взірець Статуту Товариства з обмеженою відповідальністю вже з урахуванням законодавчих змін. Його ( разом з важливими примітками юриста) буде безкоштовно надіслано в електронній формі усім редакціям, яким такий документ потрібен. Однак для цього слід звернутися з усною заявкою за телефоном 096-390-30-25, 050-528-03-15 або з письмовою – на адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Взірець Статуту розроблено в рамках виконання проекту Тернопільського прес-клубу «Комплексна підтримка друкованих ЗМІ різних регіонів України в процесі роздержавлення та налагодження їх самостійної діяльності» при підтримці “Українського медійного проекту” (У-Медіа), що реалізується Інтерньюз в Україні та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Прочитано 735 разів