П'ятниця, 14 серпня 2020 16:52

З ювілеєм, «Ворскло»!

Сьогодні відзначає свій ювілей Великописарівська газета «Ворскла». 90 років працює вона для своїх читачів. Понад 10 000 номерів районного видання побачили світ. А сьогодні, пишуть ворскляни у ювілейному випуску, вони вже націлюються на 100-річчя газети. А чому й ні? Місцеві видання, попри новації, зміну часу й технологій, мають право на життя (звісно, з урахуванням часу й технологій).

Але це – майбутнє. Сьогодні лунають вітання та слова вдячності. У святковому номері чи не півшпальти зайняв матеріал редактора Олексія Пасюги з перерахуванням тих, кому тим чи іншим завдячує районка. Й це добре! Отже – колектив не існує у вакуумі, а справді живе життям району.
До речі, про маленький колектив. Олексій Пасюга, аграрій за освітою, вже майже 25 років присвятив журналістиці. Його заступниця Олена Тягленко, як жартує редакція, свій стаж у виданні приховує, отже, він, як і вік, ще невеликий, але вже неабиякий. Третій у колективі – майстер компʹютерної верстки та журналіст Костянтин Євреїнов. Така от команда, роботу якої шанують понад 2500 передплатників «Ворскли». Ось вона – на фото з того ж святкового номера.
Тож «течіть» далі! Відповідно до назви, будьте мінливими, але стабільно потужними. Шукайте своє русло у вирі сучасних подій і служіть виключно інтересам читача. І хай воздасться!
Сумський пресклуб

Прочитано 578 разів