Четвер, 22 серпня 2019 — Сумський прес-клуб

Загальнонаціональне дослідження громадської думки населення України було проведене Фондом «Демократичні  ініціативи» імені Ілька Кучеріва спільно з Київським міжнародним інститутом соціології з 8 по 20 серпня 2019 року.  Опитування проводилося в 103 населених пунктах (PSU) у всіх областях України, окрім Автономної Республіки Крим. У Донецькій і Луганській областях опитування проводилися тільки на територіях, які контролюється Україною.  Усього було опитано  2040 респондентів, які за своїми характеристиками представляють доросле населення України (старше 18 років).  Статистична похибка вибірки не перевищує 2,3%.

Опитування    фінансово підтримане Міжнародним Фондом «Відродження». Деякі питання були  включені на замовлення  проекту Центру політико-правових реформ. 

Для порівняння змін громадської думки долучаються результати опитувань, проведених у різний час Фондом  «ДІ» разом зі своїми партнерами – Центром Разумкова та Київським міжнародним інститутом соціології, а також деякі дані Моніторингу Інституту соціології НАН України. 

Опубліковано в Аналітика
Четвер, 22 серпня 2019 14:10

Торгівля людьми не має кордонів

Національний прес-клуб «Українська перспектива» пропонує ЗМІ новий матеріал для безкоштовного передруку.

Дотепер людству не вдається позбутися такого негативного явища, як торгівля людьми. На жаль, воно торкається й України. Щороку чимало наших співвітчизників стають жертвами торгівлі людьми з метою трудової та інших видів експлуатації. І не завжди це відбувається за кордоном. Відповідні випадки дедалі частіше фіксуються і на території нашої країни. Тож така небезпека може чатувати на будь-кого і будь-де. Про це йшлося під час недавнього засідання дискусійного клубу «Правокатор», яке було ініційоване ГО «Ла Страда-Україна» та відбулося за участі Урядової уповноваженої з питань ґендерної політики, представників Координаційного центру безоплатної правової допомоги, міжнародних та громадських організацій, правоохоронних органів.

Опубліковано в Аналітика