Неділя, 31 березня 2019 — Сумський прес-клуб

«З восьмої години ранку у нас зареєстровано 45 звернень»,   –   повідомив заступник начальника Головного управління національної поліції в Сумській області Володимир Бабич на прес-конференції у Сумському прес-клубі.

Опубліковано в Новини

«Уже відомо, що всі виборчі дільниці дільниці відкрилися вчасно. Надзвичайних ситуацій, що можуть вплинути на вибори, наразі не зафіксовано», – підтвердила виступи промовців попередніх прес-конференцій у Сумському прес-клубі заступник начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Сумської обласної державної адміністрації Ірина Мозгова.

Опубліковано в Новини

«Були виявлені незначні порушення на виборчих дільницях. Зокрема, випадки пошкоджень бюлетенів. А один із виборців і зовсім забув бюлетень в кабінці для голосування. Порадившись, члени комісії вирішили визнати його зіпсованим»,  – про це  та інше розповіла координатор спостереження за виборами в Сумській області громадської мережі «Опора» Ірина Стегній.  

Опубліковано в Новини

«Поступила інсайдерська інформація, що один із кандидатів бачить можливість зриву виборів. Що мається на увазі? До скупчень людей біля виборчих дільниць  будуть підходити підготовлені особи для провокування скандалу. Це надасть дискомфорту під час голосувань, - повідомив на прес-конференції у Сумському прес-клубі представник Всеукраїнської громадської ініціативи «За вибори без поліцейського свавілля» Микола Сурженко.

Опубліковано в Новини