П'ятниця, 27 жовтня 2017 — Сумський прес-клуб
П'ятниця, 27 жовтня 2017 06:05

Щоб повірити, варто перевірити!

Моніторинг місцевих телеканалів, он-лайн видань і сторінок вибраних публічних осіб у мережі Facebook почне здійснювати з листопада експертна група Сумського обласного прес-клубу.

Опубліковано в Новини

Підписавши Угоду про асоціацію з Євросоюзом, Україна взяла на себе ряд зобов’язань на шляху до економічного і політичного зближення з ЄС. Звичайно, це не означає, що усі сфери життя країни повинні бути уніфіковані із європейськими законодавчими нормами, адже навіть держави-члени ЄС маю власне законодавство і власний шлях, у, наприклад, освіті, містобудуванні, питаннях пенсійного забезпечення тощо. Утім, є і ряд так званих європейських стандартів життя, на які рівняються і всередині унії, і, хотілося б вірити, її найближчі сусіди. Про такі моменти у сфері міського урбаністичного простору Ужгородському прес-клубу розповіла головний архітектор словацького міста Кошіце з понад 240 тис. мешканців Петронелла Кірайова.

Опубліковано в Аналітика

Верховна Рада 3 жовтня ухвалила пенсійну реформу. Ця реформа є однією з головних вимог Міжнародного валютного фонду для отримання Україною наступного траншу. Посли країн "Великої сімки" (США, Великобританії, Канади, Франції, Італії, Німеччини та Японії) також неодноразово закликали Верховну Раду України без затримок прийняти запропоновану Кабінетом міністрів пенсійну реформу.

Опубліковано в Аналітика

На запитання відповідає юрист мережі Інституту розвитку регіональної преси  Ігор ФЕДОРЕНКО.

Опубліковано в Право та етика

На запитання відповідає юрист мережі Інституту розвитку регіональної преси  Ігор ФЕДОРЕНКО.

Опубліковано в Право та етика