Понеділок, 17 липня 2017 — Сумський прес-клуб

Сумщина свого часу стала першою з областей України, де влада впровадила конкурси проектів громадських організацій і почала надавати бюджетну підтримку їх переможцям. Практика показала: завдяки таким конкурсам у області здійснюється багато ініціатив.
Наразі триває конкурс проектів, що фінансуватимуться та здійснюватимуться 2018 року. Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Сумської обласної державної адмінстрації почало приймати проектні пропозиції 1 квітня. Завершується приймання заявок 31 жовтня.
Про вимоги, особливості, порядок проведення конкурсу «Медіа-колу» розповів і особистими думками щодо його проведення поділився заступник начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю – начальник відділу з питань внутрішньої політики Володимир Харченко.

Опубліковано в Проекти
Понеділок, 17 липня 2017 04:16

Знедолені? Нездоланні!

19 липня о 12.00 в обласному прес-клубі відбудеться презентація другої книги історій переселенців «Знедолені? Нездоланні!», що з᾽явилася за проектом Інституту демократії імені Пилипа Орлика.

Опубліковано в Анонси