Вівторок, 04 липня 2017 — Сумський прес-клуб

Засновник і керівник «RАІ Media Group» з Івано-Франківщини Андрій Русиняк розповів у Львівському прес-клубі про те, чому у медіа холдингу працює шестеро Русиняків і їхній статус власників не шкодить ані редакційній політиці, ані творчому процесу.

Опубліковано в Спільнота

Конференція на тему «Стандарти журналістики in times digitalization and WEB 2.0» відбулася в Сумському державному університеті за ініціативи проекту ЄС «Association4U».
Тренерами стали німецькі журналісти Клеменс Шьоль і Інго Пеетц.

Опубліковано в Навчання

Національний прес-клуб з аграрних та земельних питань пропонує ЗМІ новий матеріал для безкоштовного передруку.Інформація Прес-клубу є незаангажованою. Наша мета – донести до широкої української громадськості об’єктивну інформацію про соціально-економічні реформи, які відбуваються в країні.

Опубліковано в Інтерв’ю

За 20 км від найзахіднішого українського села Соломонова розташоване угорське село Фенішлітке. Після вступу Угорщини до Євросоюзу тут фіксують стрімкий розвиток, чимало цікавих соціальних проектів і зовсім низький рівень безробіття. Незабаром тут відкриють і два підприємства з українськими інвестиціями. Досвід життя євросоюзівського села вивчали журналісти у ході виїзного прес-туру Ужгородського прес-клубу.

Опубліковано в Аналітика