Понеділок, 14 вересня 2020 — Сумський прес-клуб

17 вересня 2020 р. з 11:00 до 12:30 у INVERIA flow space (Бізнес конференц-хол, вул. Володимирська, 49А) відбудеться пресконференція “Електронні послуги Пенсійного фонду України” для представників медіа Сумської, Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Миколаївської, Рівненської, Херсонської, Черкаської, Чернігівської областей та м. Києва.

Опубліковано в Анонси

Ви маєте унікальну нагоду відвідати перший в Україні майстер-клас малювання нафтою та побувати у селі Сонячне, що претендує на звання «Неймовірні села України-2020»!

24 вересня Чернеччинська об’єднана громада, що в Охтирському районі Сумщини, спільно з Сумським пресклубом пропонують вам познайомитися з життям і досягненнями однієї з найбільших сільських ОТГ Сумської області, що, за версією Фонду  «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу», входить у рейтинг найкращих 200 громад України.

Опубліковано в Анонси

18 вересня (п’ятниця) 2020 року 12.00 розпочнеться онлайн тренінг (на платформі ZOOM) для реформованих редакцій України на тему «Діяльність ЗМІ під час виборчого процесу».

Опубліковано в Анонси

На запитання відповідає медіа-юрист проектів Тернопільського прес-клубу Ігор ФЕДОРЕНКО. 

Опубліковано в Право та етика